HOLA

 

Heihei, lever enda! Vet jeg ikke har skrevet mye, men har hatt det travelt som alltid. Det er litt vanskelig å si akkurat hva jeg har hatt det travelt med, men her i Minnesota er folk alltid travel! Det er bare sånn det er. Uansett, det har skjedd litt av hvert siden forrige gang, og jeg tenkte bare å nevne noe av det + min California trip!

Det er vanskelig å vite hvor jeg skal starte. Kan jo starte med at basketball er ferdig nå, og jeg er nå full i gang med både track(friidrett), og softball, en jenteversjon av baseball kan du si. Jeg vet ikke helt hva jeg synes om disse enda, men kan jo si at jeg har vært på ett track møte så langt, hvor jeg konkurrerte i 100 meteren + 1 mile(4 ganger rundt). For å si det sånn så var det den første gangen min og jeg hadde litt problemer med å skjønne alt som foregikk rundt meg. Det var ei jente som fortalte meg at: whatever you do, do not be in heat 1! Så heldig som jeg er ble jeg selvfølgelig dratt med i heat 1, mot alle de raskeste løperne som har holdt på med dette i flere år. Så det var interessant, jeg ble skikkelig sint og nervøs på samme tid, men gjorde mitt beste, og endte opp på 6 plass av 24 stykker. Det er tydeligvis flere heats, men de ser bare på tiden din. Jeg var like overrasket som treneren min for å si det sånn. The 1 mile snakker jeg ikke om..bare for å si det sånn, jeg skal aldri gjøre det igjen!

Softball er fortsatt vanskelig å catche opp på, men jeg begynner å få det til. Spilte min første kamp i går, hvor jeg skulle rett inn to bat, altså prøve å slå ballen når de kaster den mot deg. Selv om jeg sa gang på gang til treneren min at jeg ikke var klar, satte han meg opp, noe som gjorde meg megafrustrert, men er ikke mye jeg kan gjøre med det.

Ellers går skolen bra, har det fortsatt ganske lett og sliter ikke mye med fagene her + at lærerne er supergreie og lar deg gjøre alt du vil så lenge du er flink og leverer det du skal. Kjøringa med kjørelæreren går nokså bra det også, begynner å få dreisen på det, men er fortsatt ikke veldig fan av han, så det skal bli godt å bli ferdig med alt det der.

Så det var litt om hvordan det går med meg for tiden, som sagt, veldig travel!

 

CALIFORNIA

Så må jeg jo fortelle litt om California. Jeg dro dit fra 12-15 april, bare en kort tur, sammen med min rep + 7 andre utvekslingsstudenter. Vi hadde det utrolig gøy, men ble sykt slitne etter turen, siden det er så mye å oppleve på så kort tid.

 

Dagen vi ankom Los Angeles, dro vi rett til fjellene for å ri på hest opp til Hollywood skiltet. Dessverre for oss ble det fort mørkt og vi hadde ikke tid nok til å rekke det, men det var fortsatt veldig gøy å ri opp fjellene i solnedgangen og få en utsikt over hele byen.Neste dag dro vi til Universial Studioes. Til tross for at det skulle regne hele dagen, dro vi i håp om at værvarslinga var feil?noe den ikke var. Men på den positive siden var det ikke mye folk å se her så vi kom først i køen på alt som var. Det var veldig artig å være der, har ikke ledd så mye på lenge. Jeg har vært der en gang før, så det var ganske kult å se hva som fortsatt var der og hva som var nytt. Dette var vell stort sett det vi gjorde denne dagen, og utslitte dro vi tilbake til hotellet for å hvile til neste dag.


Været var ikke så altfor bra nei!
Sånn de filmer fast and the furious filmene, folks!


Her filmet de King Kong! ikke fullt så stort som det ser ut på filmen..


Vi kjørte inn på Subway'en da alt begynte å rase sammen rundt oss..Denne dagen dro vi til kysten for å se forskjellige strander, og dro også til Santa Monica og til den berømte pier?en der. Det var mye vind denne dagen, så vi ble fort kalde og etter en stund ble vi ganske lei og dro tilbake til bilen før å sette kursen mot ?the walk of fame? og Hollywood. Det er her vi finner alle stjernene på bakken og handavtrykk og alt det der fra forskjellige berømte personer. Vi dro også på en tour rundt omkring i Hollywood og fikk se husene til stjernene. Så blant annet huset til Michael Jackson!!

Etter dette dro vi tilbake til hotellet, pakket tingene våre, og satte kursen hjem igjen. Det var en kjempetur og vil absolutt tilbake!

 

Én kommentar

mia

01.05.2012 kl.20:56

åh, california så herlig ut gitt!! kos dæ videre pusen <3<3

Skriv en ny kommentar

kristineeiusa

kristineeiusa

17, Trondheim

Hei! Jeg er Kristine og er utvekslingsstudent her i Minnesota,USA året 2011/2012.

Kategorier

Arkiv

hits