the weekend

Helga her har vært så artig! Har ikke flirt så mye på lenge. Så nå tenkte jeg at jeg bare kunne fortelle kort om hva jeg har gjort osv..

På fredagen hadde hele basketball laget ordnet vår egen lunsj der vi alle tok med noe, og spiste i klasserommet til en av trenerne våre. Det var veldig koselig og ikke minst myyyyyye bedre enn lunsjen vi vanligvis får på skolen. Vi avsluttet dagen med å dra til gamleskolen, ja vi har to skoler vi bruker, for å se et skuespill noen av elevene har satt opp, noe som vart utrolig morsomt. Det var et bra skuespill, og de var faktisk med i en konkurranse på lørdag, der de fikk andreplassen. Uansett, etter skolen, dro jeg og en venninne som heter Rachel til Eagle Bend, nabobygda kan jeg vell kalle det, først og fremst for å ta sol. Men vi gjorde noen stopp først, der vi kjøpte blomster, og dro til kirkegården og la de på graven til Aaron, han som døde i fjor. Han hadde blitt 18 på fredag, så det var en følelsesmessig dag for mange. Etter det dro vi til solariumet, og brukte litt tid på taning. Grunnen til at jeg gjør det er først og fremst fordi jeg ikke vil ende opp som en tomat på Hawaii, og grunn nummer 2 er fordi jeg vil ikke være så sykt blek til jeg skal opp på scenen pga kroningen under Snow Daze. Etterpå dro vi til hennes hus før vi dro tilbake til skolen for å rekke bussen til kampen vår. Vi dro til Swanville for å spille, og alle var skikkelig gira. Det endte med tap, men jeg var fornøyd med innsatsen alle hadde og at jeg klarte å ikke bli utvist denne gangen! haha


Ah, godt!


Ashley

På lørdag våknet jeg ganske så tidlig for å ta min første kjøretime. Jeg fikk kjøre en ganske fet sportsbil, så jeg var gira, og det gikk stort sett greit. Det eneste er at jeg vet hvor irritert jeg kommer til å bli, siden han pirker på alt...jeg vet det er bra at han vil at jeg skal gjøre det perfekt, men hello, det er ikke verdens verste tabbe å parkere 1 cm for langt ut fra fortauet... Etter kjøretimen kom Ashley, ei fra basketball laget, og hentet meg. Vi dro og hentet Rachel, så dro vi videre til Alexandria for å se på kjoler til både ballet og til Snow Daze. Jeg fant en råfin kjole til ballet, jeg bare elsket den, har aldri hatt på meg noe lignende før, men må si det var gøy å prøve kjoler som de bruker på ball..den var ikke superbillig, men helt klart verdt prisen. Vi dro rundt å så på flere kjolebutikker, skobutikker osv, og til slutt fant jeg også en kjole til snow daze...til bare 30 dollar, jeg var sykt hyped! Vi dro også ut å spiste, og hadde bare en herlig jentedag!


Kjolen jeg mest sannsynelig skal ha på meg under kroningen!


Rachel, Ashley and me...og det der var det nærmeste vi fikk Ashley i en kjole, hun er ikke helt den typen.

Søndag, så var det kirken som vanlig...alltid like morsomt det! Senere kom Courtney og hentet meg, fordi vi skulle ut å isfiske! Det er så lenge siden jeg har gjort noe sånt, så jeg gledet meg. Det er litt annerledes en hva jeg er vant med da, fordi de kjører faktisk ut på isen, og har små hus her og der hvor de sitter inne og fisker. Det var jo mye bedre, for da trenger du ikke å bli kald. Genialt! Uansett, jeg satt for det meste å så på Courtney dra opp fisk etter fisk, men fikk til slutt en fisk selv også. Stolt, haha!


Jeg og Courtney ute på isen

Etterpå dro vi tilbake til huset hennes og spiste mat før vi dro ut til dammen like ved for å gå på skøyter. Det føles ut som evigheter siden jeg sist gikk på skøyter, men det var utrolig gøy. Vi dro rundt å sklei på isen, også laget vi en bunke med snø der vi tok i oss fart og hoppet rett oppi den! Har ikke ledd så mye på lenge, veldig godt å ha en dag med latter og moro, uten noen bekymringer. Følte meg som en liten unge igjen, noe som er utrolig herlig etter så mange måneder med modning!

Ellers går alt bra, de nye utvekslingsstudentene er råsøte alle tre og jeg bare digger dem. Så vi skal nok få det kjempebra i år. Valpene vokser utrolig fort, og folk begynner å komme for å kjøpe de, så det vil bli noen triste tider framover, men skal nok overleve. Så gleder jeg meg bare mer og mer til Hawaii, kan nesten ikke vente med å se alle sammen igjen! Vi skal ha det så artig sammen;)


De har blitt så store...se så søte de er!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kristineeiusa

kristineeiusa

17, Trondheim

Hei! Jeg er Kristine og er utvekslingsstudent her i Minnesota,USA året 2011/2012.

Kategorier

Arkiv

hits