På tide med nytt innlegg sa du?

Jeg vet jeg ikke oppdaterer ofte, men har ikke så altfor mye tid til overs...jeg tenker at det kanskje er en bra ting da men. Det har vært en busy måned, med både skole, basket og andre ting. Nå tenkte jeg at jeg bare skulle fortelle litt om hvordan det har gått etter juletider, så blir litt mye random stuff, men dere overlever.

Det er slutten av semesteret, det er det vell til dere også kan jeg tenke meg, og alt må leveres inn osv. Jeg har gjort det ganske så bra dette halvåret, og tror jeg har bare A's. Det er ikke  veldig mye og si om det, bortsett fra at det er ikke det vanskelige å få bra karakterer her, i forhold til Norge mener jeg. Tror nok alle dere kunne klart det samme. Anyways...det nye året begynner på mandag, og gleder meg ettersom at vi har fått 3 nye utvekslingsstudenter på skolen. Ei fra Brasil, som er så søt, ei fra Australia, og ei fra Tyskland. Det blir ganske så spennende å bli kjent med folk fra andre steder i denne verdenen. Forresten, snart har vi noe som heter Snowdays eller noe, der vi har en uke på skolen med aktiviteter og moro, så gleder meg sykt til det. Vi har også en kroning den uka, der 5 gutter og jenter har blitt nominert til å bli konge og dronning, og ja...av en eller annen grunn har JEG blitt nominert...haha, trodde de tulla med meg når de ropte det opp over høytalerne. Men jaja, da blir det kjoleshopping i morgen på meg; )

Var på the Mall of America for ikke så lenge siden, og endte opp blakk der etter en shoppingrunde. Vi var flere utvekslingsstudenter som dro dit, fordi vi skulle ha noen møter osv med representantene våre, for deretter å bare ha det gøy og go wild! Vi kom dit såppas tidlig at vi alle var trøtte, så vi bestemte oss for å våkne litt og få dagen i gang, og dro derfor til amusementparken i midten av senteret og kjørte berg-og-dal baner i massevis! utrolig gøy, og våknet med en gang! Jeg kjøpte mye fint, og hadde den beste dagen på lenge, med de norske jentene fra Bertha;)

 

Jeg var på en dansekonkurrasen her om dagen, og så på danseteamet til kona til vertsbroren min. Det er sykt hvor annerledes ting er her. De har teams fra de forskjellige byene rundt om kring her, og møtes på skolen en dag i gymmen, der alle opptrer - når jeg var og så på var det opptredener i high kick og i jazz. High kick er en ny dansestil for meg, som går ut på at de må sparke høyt i været et antall ganger i løpet av dansen, og over en spesiell høyde. Så er det dommere som sitter å teller osv. Det er ganske sært, men det var utrolig gøy å se på : ) Jeg var der med Jody, Dee og vertsbroren min, og vi hadde det utrolig morsomt.

Basket har vært en ganske stor del av livet  mitt i det siste, med trening eller kamp hver dag. Det tar mye tid, spesielt når vi har kamper. Da er jeg i gymsalen fra kl 5 til 10 om kvelden med 2 kamper + oppvarminger osv. Men det er ganske morsomt egentlig, å være en del av noe sånt. Når vi står på rekke mot flagget og får nasjonalt sangen spilt eller noe, må jeg si det er litt rørende. Bare å være en del av laget og alt sånt gjør noe med meg...får sånn håndballfølelse innimellom, og det føles så godt! savner håndball en del egentlig, men jaja, jeg skal ikke klage. Jeg har blitt en del bedre i basket også, jeg kan nesten alle reglene og jeg spiller en god del av kampene. Tror jeg har hatt sånn 3-4 kamper hvor jeg ikke har vært på benken i mer enn 1 minutt, så får trening i massevis for å si det sånn. Det skjer oftere at jeg får spille på 1.laget også nå, så regner med at jeg gjør noe rett hvertfall, så det er jo bra, haha!

Hadde tenkt å skrive om noen flere ting, men jeg ser det blir altfor langt og jeg gidder egentlig ikke skrive noe mer, så får ta det siden...lat sa du? haha: ) nei, men jeg får ta det en gang jeg har mer tid. Skal forresten prøve å få noen til å filme litt av neste kamp så jeg kan legge ut film av det!! : ) Ellers så savner jeg alle veldig mye, og håper på å finne litt tid til å skype med flere av dere! snakkes så lenge

4 kommentarer

mia

22.jan.2012 kl.15:29

så artig at du har blitt nominert! du kjem sikkert t å vinn hele greia :D

bra du bynne å blir bedre i basket no da, og forresten så savne vi dæ på håndballen også.. så æ syns du kan start på når du kjem hjem igjen hihi

ingrid

22.jan.2012 kl.20:25

kristine,det er superfortjent at du ble nominert da! grattis :D

og koselig å se at du har det bra! savner deg.

maren s

24.jan.2012 kl.22:15

wiiii, så artig at du har blitt nominert ja! virke som om dem like dæ godt ihvertfall :D og som mia sir så forundre det mæ ikke om du vinn hele greia!!!

e så godt å hør at du trives så godt, kristine <3 det fortjene du! miss you and love you

Andreapus

25.jan.2012 kl.10:11

åhhh, du kjem garantert til å vinn! hihi:):) du er jo en så søt pusekatt.

TA VIDEO av basketen, æ vil seeee:D Kos dæ masse videre pusen, så mååå vi fyre skype asap:)

<3<3

Skriv en ny kommentar

kristineeiusa

kristineeiusa

17, Trondheim

Hei! Jeg er Kristine og er utvekslingsstudent her i Minnesota,USA året 2011/2012.

Kategorier

Arkiv

hits