MERRY CHRISTMAS!

Igjen har jeg greid å bruke superlang tid på å oppdatere, men dere vet like godt som meg hvor stressende juletidene kan være. Det har vært en spesiell tid for meg, og svært annerledes enn det jeg er vant med. Jeg må si at julen her er slett ikke værst, men ingenting er som julen hjemme i stua!

For det første, de starter juledekorasjoner svært tidlig. Her begynner de rett etter thanksgiving med å sett opp diverse lys og dekorere husene. Må også si at de dekorer mye stiligere enn hva vi gjør hjemme, de gjør liksom litt mer ut av det. Det er spesielt ett hus jeg bare må vise dere som har så sykt mye lys utenfor huset. Ellers har vi sånn passe med lysog dekorasjoner, men fortsatt en del mer enn hva vi har hjemme.


Huset vårt! har ikke så mye som noen av de andre husene jeg har sett da men : )

Det har vært mye cookie-laging i det siste, og jeg må si jeg har vært ganske sløv med å hjelpe til med selve bakingen, jeg har stått mer for frostingen! I tillegg har jeg dekorert en del ellers i huset, og jeg og min vertssøster var ansvarlig for å dekorer treet. Vi dro forresten å saget ned vårt eget tre i skogen, noe som var veldig nytt for meg : ) Uansett, vi tok det med hjem, vasket det, og satte det opp i stua. Så var det tid for å dekorere det, noe som tok forever. Først var det et tonn med lys som skulle på, og ettersom at jeg og Dee er så flinke klarte vi å gjøre noe feil, noe som endte med at vi måtte ta de av og begynne på nytt. Svært frustrerende! Men vi klarte det til slutt, og det så ikke så galt ut, men så var det all pynten som også skulle på. Jeg må si jeg var ganske så overrasket over at treet i det hele tatt kunne stå oppreist når vi var ferdig!


Dee, meg og Alex - det var Dee som kutta treet forresten, så vet ikke hvorfor de ville at jeg skulle holde saga!


Alle lysene på, men har ikke starta å dekorere med pynten enda!

Desember har gått veldig fort, og jeg har egentlig ikke merket at julen har kommet. Det hjalp ikke akkurat at det ikke er snø her enda. Jeg trodde jeg hadde all verdens tid til å gjør alt, men ble ganske så stresset da jeg plutselig oppdaget at det var blitt den 20. desember, og jeg hadde ikke engang tenkt på julegaver. Tror vi dro 2 dager før jul, og fikk handlet alt på 1 dag, ganske imponerende spør du meg. Vi dro hjem og pakket de inn etterpå, før jeg og vbrødrene mine satte igang en omgang biljard(vet ikke hvordan det skrives). Jeg knuste begge to, just so you know, haha:)

Julaften var veldig koselig!! Først skypet jeg sammen med familien hjemme og med min søster i Utah, mens de spiste og åpnet et par gaver vi hadde sendt hjem. Sykt godt å se alle der hjemme igjen. Så var det igang med den amerikanske julen. Vi hadde først en stor middag med kalkun og alt det der, før vi satte oss på stua der Pat begynte å dele ut gaver.  Vanligvis bruker amerikanere og åpne julegaver 1. juledag, men siden vi bare fikk samlet alle sammen på julaften, ble det til at vi åpnet de da.Vi satte i gang med å åpne de, der vi gikk fra yngst til eldst. Det var vær sin tur å åpne en gave, slik at alle fokuserte på hver enkelt! Litt nervevrakende, men gikk bra. Jeg var faktisk en av de siste til å sitte igjen, siden jeg fikk en del gaver. Pat og Jody skjemte meg bort i år!


Koselig å se alle igjen!


Ikke lite gaver akkurat - det der er ikke alle engang


Meg og Bree, kona til en av de 5 vbrødrene mine!


Pat som er ganske så spent når han åpner gaven sin


Fornøyd med gavene :) Den pandaen er supergod

Etter vi hadde åpnet gavene, måtte vi ut å mate kalver : ) kanskje ikke det man helst vil gjør på julaften, men greit nok, pluss at vi gjorde det som en familie så skal ikke klage på den. Når vi var ferdig var det  på tide å kle seg opp og dra til kirka. Det var koselig, men vi var alle veldig trøtte og slitne, så kunne ikke vente med å dra tilbake for å legge oss. 1. juledag var avslappende. Jeg var med vbrødrene min stort sett hele dagen, og så filmer eller spilte bilijard osv. Dro også en tur over til bestemor der jeg ble en stund sammen med Reid og Barry(to av brødrene). Resten av julen blir vel avslappende. Har et par treninger med basketlaget, men ellers blir det rolig. Skulle egentlig en tur til Marie, men det ble ikke noe av likevel. Merker dette ble et svært langt innlegg, så skal runde av nå.


Valpene er forresten kjempesøte, og begynner å bli større! Se så søt


Håper alle der hjemme har en kjempefin jul!! MERRY CHRISTMAS<3

Én kommentar

astrid

30.des.2011 kl.16:08

god jul, kristine! <3

Skriv en ny kommentar

kristineeiusa

kristineeiusa

17, Trondheim

Hei! Jeg er Kristine og er utvekslingsstudent her i Minnesota,USA året 2011/2012.

Kategorier

Arkiv

hits