Litt av hvert

Ja, jeg vet jeg ikke oppdaterer ofte, men det er svært travelt, og har ikke hatt noe tid. Vil bare nevne noen få events som har foregått i det siste:)

Vi dro på klassetur til et sted kalt Chanhassen med koret osv for å se HAIRSPRAY! Det var en ganske så lang busstur, og vi dro tidlig om morgenen. Når vi kom fram var det først forrett og middag før showet begynte. Jeg må si jeg var litt skeptisk til hele greia, men det var ikke noe tull. Skuespillerne var flinke og de sang og danset helt sykt bra, så ble litt tatt på senga kan man si. I pausen fikk vi også en nydelig dessert, og alle bare hadde det råkoselig. På slutten av musikalen, var det dansing all over the place, siden skuespillerne kom ut i salen og fikk oss til å danse alle sammen! Jeg er så glad for at jeg dro, og jeg hadde bare en kjempebra dag med alle sammen.


Diego, utvekslingsstudent fra Belgia


Steph
Addi, Kelsey, Claudia, Kayla

Var på Mall of America med klassen dagen etter. Denne gangen med kunstklassen. Vi kjørte helt til Minneapolis, og dro først på et ganske så sært kunstmuseum, deretter dro vi til et college og fikk en del info, før vi dro videre til Mall og America. Det var sykt stort, og fikk ikke sett halve engang, men fikk sett karusellene og alt, så var fornøyd med den. Fikk desverre ikke tid til å ta noen av dem, men skal nok nedover en annen gang også, så da kan jeg bare gjøre det da. Vi shoppet en del, og dro deretter for å spise på en jungelresturant... det var gorillaer der og en regnskog, pluss en del akvarium med tropisk fisk rundt omkring, og plutselig kom det lyd over høytalerne som hørtes ut som tropisk regn som skylte over oss. Det var råtøft, og vil helt klart tilbake dit.


Karuseller!!!

Forresten, en glad nyhet, jeg sto på permit testen min!! Sier dere kanskje ikke så mye, men det er den skriftelige delen av førerkortet.. så nå skal jeg kjøre i 6 mnd før jeg kan kjøre opp : ) gleder meg! Og er bare så glad for at jeg er ferdig med det kurset, for det var helt sinnsykt kjedelig, og bare stress, så nå er det en mindre ting å tenke på.

Ellers har jeg vært på julekonsert til vertsbroren min i Fargo. Det er en konsert de har hvert år, og det er flere fortskjellige kor som opptrer. Det var godt å få litt julestemning, for det er fortsatt ingen snø her, så har ikke vært i nærheten av noe som heter julestemning engang. Skal på konsert i morgen også, tror det er vertsfar eller vertsmor som skal synge denne gangen. Også skal jeg selv synge i en konsert vi skal ha med koret jeg synger i på mandagen, og jeg kan ikke halvparten av sangene, så jeg ligger dårlig an akkurat nå. Har helgen til å lære meg det, men flinke meg glemte tekstene på skolen. Så får se hvordan det går.

Vakkert!

Til slutt vil jeg bare si noe om basket. Vet ikke om dere vet det, men jeg spiller basket nå, og det går ganske så dårlig. Spesielt siden jeg er vant til håndball osv, der det faktisk er lov å røre spillerne, så ender jeg opp med å gjøre mye feil der jeg ikke engang skjønner hva jeg gjør feil. Jeg er rett og slett ganske forvirra på banen, men det er fortsatt morsomt å bare være en del av det + det er trening i massevis, noe jeg har lengtet etter. Var å så på guttene spille kamp i dag, og det er et ganske så my høyere tempo og alt hos de, og det er faktisk sykt morsomt å se de spille.


Vi går med jersey på skolen før kamp, just so u know : )


Ashley, Kelsey og Courtney som skjuler seg bak der


courtney


Katie


Sarf, verdens søteste!


Garrett og Jake som dj's

Én kommentar

maren

13.des.2011 kl.00:26

uuh, regne med du e deen basketstjerna når du lande på norsk jord igjen!! ;;

Skriv en ny kommentar

kristineeiusa

kristineeiusa

17, Trondheim

Hei! Jeg er Kristine og er utvekslingsstudent her i Minnesota,USA året 2011/2012.

Kategorier

Arkiv

hits