Thanksgiving

Som dere sikkert vet hadde vi thanksgiving for ikke så lenge siden. Jeg har alltid lurt litt på hva dette var for en slags feiring, og må si at jeg fortsatt ikke helt skjønner greia. Alt jeg vet er at det handler om å lage så mye mat som bare mulig og spise seg sprengmette! Jo, og at vi får fri, så hadde en 4 dagers ferie som gjorde meg ganske godt. Jeg hadde faktisk to thanksgiving middager, en liten og en stor. På selve dagen var det bare meg, Alex, vmor og vfar som var hjemme, så vi hadde en liten koselig middag for oss selv. Det var utrolig god mat, må si min vmor er en ganske flink kokk!


Senere den dagen dro jeg til Kelsey, ei venninne av meg, og skulle overnatte der ettersom at vi skulle dra på Black Friday dagen etter. Black Friday er en fredag hvor de har mange flotte tilbud på all slags mulige varer osv, og butikkene åpner om natten, altså kl 00:00 på fredag. Vi bestemte oss for å dra litt senere, men hadde besøk at noen flere venner den natten så det ble ikke noe søvn på oss. Vi dro rundt kl 5, og måtte kjøre ca 1 time for å komme dit. Vi dro rundt og shoppet og fant litt av hvert, før vi dro å spiste chinese! Så ble kl 1-2 på dagen, og vi var så sykt trøtte at vi bare dro hjem igjen, og sov/så film hos Kelsey.  


Meg og Kelsey etter en natt med null søvn!

Lørdag var dagen vi hadde den store thanksgiving middagen, hvor hele familien samlet seg og spiste. Det var utrolig mye mat, og mange forskjellige paier til dessert. Det var koselig å ha hele familien der, men jeg må si det er overveldende med så mange gutter i huset. Bedre skulle dagen bli da jeg fant ut at Karoline skulle komme å ligge over hos oss. Jeg og en kompis dro å hentet henne, også dro vi med noen venner av henne også for å kjøpe is osv, før vi dro tilbake til huset mitt. Det var deilig å snakke norsk, å bare ha en rolig venninne kveld igjen.


Ikke ferdig med å sette på plass all maten engang. Glemte helt av å ta bilder når vi hadde satt oss..

Dagen etter var det kirken igjen, som var etterfulgt av et måltid sammen med resten av folket som går i kirken. Det var pinefulle 2 timer, som gikk utrolig tregt, og hadde det ikke vært for at Karoline var der, hadde det gått vilt verre. Men vi kom oss gjennom det, og dro hjem igjen. Etter en liten stund fikk vi en glad nyhet, som var at en av hundene hadde fått valpene sine. Vi dro ut for å se på resten av fødselen, noe som var veldig interessant, har ikke lyst å kommentere noe mer om den saken. Så thanksgiving weekend var ganske så innholdsrik!!

Har forresten hengt opp det jeg fikk med meg at det dere laget. Jeg blir glad hver gang jeg ser det nå, og jeg tenker mye på dere hjemme! Savner dere helt sykt mye..

3 kommentarer

maren

06.des.2011 kl.15:26

awsiiii søte valpa!!!! savne dæ og :(:(

mia

07.des.2011 kl.15:51

så koseeelig <3 så herlig å sje at du trives!

savne dæ og ..

jenny

12.des.2011 kl.16:20

tenke masse på dæ og kjære! miss you <3

Skriv en ny kommentar

kristineeiusa

kristineeiusa

17, Trondheim

Hei! Jeg er Kristine og er utvekslingsstudent her i Minnesota,USA året 2011/2012.

Kategorier

Arkiv

hits