Fortsatt ikke snø i Minnesota...

...noe som gjør meg sooo happy! Vanligvis ville de hatt snø innen denne tiden, men fortsatt ingen snø å se. Det liker vi! Jeg håper virkelig det blir en mild vinter i år, som de sier de har hatt noen ganger, så det er ikke umulig...men igjen, vet ikke hva de mener er en mild vinter da. Det er vell en ekstrem, norsk vinter vil jeg tro. Mulig de overdriver for å skremme meg, jeg vet ikke, men det får vi nå se på!


Dette er vintern jeg håper på..rolig, lite snø, mildt...


...dette er nok det jeg kommer til å ende opp med, for du vet med min flaks kan jeg nesten ikke håpe på noe bedre!

Jeg hadde egentlig ingen hensikt med dette innlegget, bare følte for å skrive noen norske ord. Det har ikke skjedd så mye spennende i det siste, men hvis jeg skal nevne noe, har det vært en del filmkvelder til forskjellige venner. Jeg og flere var til en som heter Luke for noen dager siden, hvor vi så en nokså skummel film. Det mest spennende med kvelden var likevel da moren til en av guttene ringte og fortalte at det var noen som var og lusket rundt huset...jeg har aldri sett folk reise seg så fort, og løpe ut til bilene sine. Dette var jo en major thing, for som dere kanskje har merket, det skjer ikke mye her i Clarissa. Uansett, vi dro dit og roet henne ned, hundene var gale, så vi vet det var noen der, men fant aldri ut hvem det var, så den var kjip...

I helgen gjorde jeg ikke veldig mye. Jeg dro til Alec, en litt større plass ikke så altfor langt unna, på noe som het Night Storm Party. Det var ganske enkelt en kveld for high school folk, med dansing og alt sånt. Sykt artig å bare slippe seg litt løs igjen å ha det kjempemorsomt med venner. Jeg har også vært i St. Cloud med Luke, Katie og Garrett, der vi først dro for å se på bil(Luke skal kjøpe ny bil) og etterpå dro vi ut og spiste før vi dro videre til the movies. Lørdag dro jeg til Bertha for å møte de andre utvekslingsstudentene, hvor vi hadde en game night osv. Det var koselig å se alle igjen, og vi hadde en bra kveld sammen.


Night Storm Party - så ganske likt ut som dette, bortsett fra at det var et litt mindre sted.


Bare for å gi en ide om hvordan St. Cloud ser ut!

Ellers må jeg nevne dagen i dag...hjelp! jeg dro på skolen kl 8 i morges og kom hjem kl 9 om kvelden. For en dag! Jeg dro på skolen, hvor jeg hadde mye å gjøre i hvert fag, så jeg har jobbet hardt i hele dag og prøvd å få gjort ting ferdig på skolen ettersom at etter skoletid, så var det møte med basketball laget, før vi skulle ha en to-timers trening. Dette var første dagen med basketball, og jo, jeg er ikke den beste basketball-spillern hvertfall, men trening er det uansett. Jeg måtte dra litt tidligere fra treniningen, for jeg skulle på driver's ed, der jeg skulle være de neste 2,5 timene. Så ja, tøff dag, men godt å være sliten noen ganger også! 


Meg om noen uker, minus kjønn og hudfarge!

Dette ble litt lengre enn jeg trodde + utrolig kjedelig, for jeg har ingen bilder å dele med dere... har vært dårlig på å ta bilder i det siste desverre, men det skal jeg endre på. Uansett, jeg må sove nå, så good night! 

3 kommentarer

Tuva

16.nov.2011 kl.14:14

ååh, savner deg !

mia

17.nov.2011 kl.15:52

<3<3<3

Anonym

19.nov.2011 kl.23:58

hvilket reiseselskap reiser du med?

Skriv en ny kommentar

kristineeiusa

kristineeiusa

17, Trondheim

Hei! Jeg er Kristine og er utvekslingsstudent her i Minnesota,USA året 2011/2012.

Kategorier

Arkiv

hits