Jeg lever enda...

...hvis dere lurte. Vet jeg ikke har oppdatert så altfor ofte på bloggen, men har vært veldig travelt i det siste. Har også vært en del syk, så jeg har verken hatt tid eller energi. Det som gjør det så vanskelig nå er at jeg ikke husker alt som har skjedd, så er litt vanskelig å oppdatere, men jeg kan fortelle om noen få hendelser fra den siste tiden.

HALLOWEEN

Som dere vet har det nettopp vært Halloween, og det var jo en ganske interessant opplevelse. De gjør litt mer ut Halloween her enn hva vi gjør hjemme, og må si jeg skulle ønske vi kunne være litt mer lik USA på dette området. Uken før selve dagen, skjærer de ut gresskar og lager all salgs mulig mønster og figurer. Det er mye mer jobb med det enn jeg trodde, og det tok fort rundt 2-3 timer og fullføre et gresskar. Min vertsfamilie har en tradisjon hvert år med og samle alle barna og deres kjærester, koner osv, og skjære ut gresskarene sammen. Det var utrolig koselig og jeg kommer veldig godt over ens med jentene, så hadde det veldig morsomt med dem. Vet ikke hvor de fikk ideen fra, men de fant hvertfall ut at jeg bare måtte skjære ut en angrybird, så da var det bare å sette i gang med det... resultatet ble ikke så altfor værst heller, men kunne sikkert vært bedre, haha!


Alex, Jake, Bree og Rachel


Alex, Dee


Rachel! En skikkelig gledespreder


Alex, meg, Rachel, Taylor, Jake, Bree, og hundene Jessie og Turbo!


My pumpkin!

På selve dagen, dro jeg, Dee, Josie og Karlee til Walmart etter skolen for å finne alt vi trengte til kvelden. Planen var at vi skulle kle oss ut som indianere, og til sammen være en "tribe", der Cody, kjæresten til Josie, skulle være head of the tribe. Det var utrolig morsomt å gjøre seg klar for kvelden, og må si jeg synes at vi så ganske bra ut med maling i fjeset og fjær i håret. Dee, vertssøsteren min, derimot, tok den fullt ut med sin egen ide, og bestemte seg for å være skummel eller noe, for helt ærlig, jeg ble redd når jeg først så henne. Senere på kvelden, dro en masse folk til Garrett, før vi dro ut for "trick or treat". Vi dro litt rundt, først i Clarissa, og deretter i  Eagle Bend, før vi til slutt var fornøyde med fangsten, og bestemte oss for å gjøre litt crazy shit. Det er ikke så crazy....meeeen tror ikke jeg skal si så mye mer om det på bloggen ; )


Karlee, Cody, Josie, meg ++ en uvelkommen gjest i bakgrunnen!

Driver's ed

Jeg skal lære med å kjøre bil mens jeg er her!! Det blir sykt værde, men jeg må gjennom et ganske langsomt og kjeeeeedelig kurs først. Det er utrolig deprimerende og ta dette kurset, og sitte der med en bunch 14 åringer og høre på en 65 år gammel mann prate i 2,5 time i strekk. Men det må gjøres, og jeg vet jeg må følge med, ettersom at kjørelærern vil at jeg skal ta alle prøvene før de andre, siden jeg skal dra tidlig i juni osvosv.. det er hvertfall litt stress, men jeg skal nok klare det. Tok min første prøve i går, og jeg er ganske sikker på at jeg sto, men det var ganske vanskelig og hadde så mange lurespørsmål at man kan aldri være sikker.


Vi trives når vi øve te Driver's ed prøve!

Konfirmasjon

Jeg var i konfirmasjonen til Alex, vbroren min, for litt siden. Det er rart hvor mye større det er å konfirmere seg i Norge. Her var det slik at vi dro til krika, og hadde en nokså vanlig gudstjeneste, før konfirmantene gjorde noe rart.. jeg husker egentlig ikke så mye, siden jeg presterte og sovne midt under hele greia, og våknet når alle sto rundt meg og sang. Weheey! Fikk høre den resten av fagen av de kjære vertsbrødrene mine.. Uansett, etter vi var i kirka, dro vi hjem med venner og familie, spiste litt mat og kake, før alt var over og dagen fortsatte som før.

Fargodome

Fotballaget på skolen min har gjort det veldig bra i årets sesong, og vi har heiet de fram helt til sluttspillet. I dag dro vi alle til Fargo, i North Dakota, for at de skulle spille og forhåpentligvis komme seg videre i sluttspillet. Desverre tapte de kampen, og vi var alle ganske skuffa, men vi kan ikke engang måle oss med hvor knuste de var. Hele gjengen var så lei seg!! Menmen, det var likevel en bra dag ellers, og en fin opplevelse for alle, siden dette skjer ikke så ofte har de fortalt meg. De norske jentene, Sara og Thessa, fra Bertha kom også for å se kampene, så fikk vært litt med dem, og også Karoline var der, så har hatt en litt norsk dag i dag!


Thessa, meg, Sara


Søte Karlee


Katie og Karlee : )


Sabrina, meg, Katie

 

 

3 kommentarer

mia

06.nov.2011 kl.13:39

derre gresskaret ditt vart jo drittbra! OMG. koss klart du det? haha

12.nov.2011 kl.19:19

hva reiser dere med? ef? :)

kristineeiusa

15.nov.2011 kl.05:38

mia: haha, det va sånn papir man la oppå, også markert man, så va det bare å skjær ut... alle kunna gjort det i think ;)

Skriv en ny kommentar

kristineeiusa

kristineeiusa

17, Trondheim

Hei! Jeg er Kristine og er utvekslingsstudent her i Minnesota,USA året 2011/2012.

Kategorier

Arkiv

hits