Duluth

I helgen som var, dro jeg nordover med vertsfamilien min. Med vertsfamilien mener jeg Pat, Jody, Dee og Alex, eller Bud som vi kaller han. Det er på en måte de jeg bor med nå, ettersom at alle de eldre vertsbrødrene mine nå har flyttet ut. Uansett, vi kjørte nordover rett etter fotballkampen på fredag. Må forresten si noen ord om kampen også tror jeg. Det er utrolig rart å se så store, sterke gutter gråte etter en kamp. De spilte utrolig bra, og vant sin siste kamp, og etter hver kamp samler de seg i en ring og hyller Aaron... Aaron er en lagkamerat som døde den 25. August, så ikke lenge før jeg kom. De savner han helt sinnsykt mye, og ikke mange av dem klarer å holde tilbake tårene når de samler seg for han. Er utrolig rørende å se... men nok om det, dette skulle handle om turen til Duluth!

Vi kjørte ikke hele veien til Duluth på fredag, siden det hadde blitt for langt. Så vi sjekket inn på et hotell, og dro videre neste morgen. Første stopp var et light house. Vi dro utover for å se på det bare, tror jeg, skjønte egentlig ikke helt hva vi holdt på med. Det var også utrolig mye vind, blåste nesten bort.. bokstavelig talt, vertsfaren min måtte gå ved siden av meg sånn at jeg ikke skulle havne på sjøen, haha!
Etter light house dro vi til en strand der vi skulle se etter steiner eller noe. Jeg visste ikke hva jeg letet etter, så jeg bare fant a bunch of flate steiner og sto å kasta flyndre, hahah : ) men det er tydeligvis noe flere gjør, for vi var ikke helt alene på stranda...bare nesten

Når vi var ferdig med det dro vi videre til fossene. Det var utrolig fint der! Jeg og vertssøstra mi var de eneste som ville dra videre og se på de andre fossene, så vi dro på en liten skogstur, som inneholdt både klatring og hopping. Det skulle ikke være lett, og vi skjønte ikke hvorfor det skulle være så sykt vanskelig, men fant ut etter en stund at vi var på feil side, og at nesten alle de andre folkene var på andre siden av fossene. Vi kom oss over dit etter en stund og gikk videre. Det var en utrolig fin plass, og likte meg veldig godt der!!

Etter det dro vi til et annet light house, som hadde mye historie bak seg. Vi dro på en guided tour, og det var ganske interessant å se hvordan alt funka osv. Vi var der i kanskje litt over en time, før vi dro for å spise. Etterpå dro vi videre mot Duluth og hotellet. Men vi gjorde et siste stopp ved en haunted boat. Jeg, Dee og Alex, ville selvfølgelig inn på den båten, og er så glad for at vi gjorde det. I køen på tur inn var vi alle så sykt nervøse og ingen av oss ville gå først, men så modig som jeg er ble det til at jeg sa jeg kunne gjøre det... og de sa også at jeg var eldst så jeg hadde egentlig ikke mye valg. Selvfølgelig var det værst for den som gikk først, for jeg fikk alle de skumle folkene rett oppi trynet mitt for hvert hjørne vi kom rundt. Det var utrolig skummelt, men samtidig så sykt morsomt!

Så var det tid for hotellet, som hadde basseng forresten..rett utenfor døra vår. Så det var rett på med badetøy, og ut døra, og hoppe i bassenget. En perfekt avslutning på en fin dag!

Neste dag var det ut på tur igjen. Først dro vi til et Mansion, et svært, gammelt hus som hadde mye historie bak seg. Utrolig interessant å se. Fikk ikke lov å ta bilder av det, så jeg har desverre ikke noen bilder å vise dere av huset. Etter det kjørte vi litt rundt, før vi dro for å se på nok et light house, før vi dro til et museum som handlet om light houses, og jaa.. fikk egentlig nok av dem til slutt.

Så var det på tide å ta turen hjemover, for vi hadde 3-4 timers kjøretur foran oss. Jeg sov nesten hele turen hjem, så gikk helt fint : ) Men det var turen, den var fin, godt å komme seg bort fra gården, men har fått nok av light houses på en stund, det er helt sikkert!

 

 

4 kommentarer

Thea

23.okt.2011 kl.21:12

Så ut som en historisk tur ja, hehe. Ser ut som du koser deg og det er bra! :) <3

maren

25.okt.2011 kl.11:00

heheh thea slår'an! men enig med aunepus, bra du kose dææ <3

hjelp, båten va jo diger! gikk dokker gjennom hele den og blei skremt hele tida? :o

Tuva

25.okt.2011 kl.11:04

Blir så glad over å se at du trives ! Høres ut som du har det kjempebra :D

Angre liitt på at æ e stuck i norge i år kjenne æ..

kos dæ masse videre <3

kristineeiusa

05.nov.2011 kl.01:46

maren: ja, pretty much!

Skriv en ny kommentar

kristineeiusa

kristineeiusa

17, Trondheim

Hei! Jeg er Kristine og er utvekslingsstudent her i Minnesota,USA året 2011/2012.

Kategorier

Arkiv

hits