Dagene flyr forbi...Alt går utrolig fort når man har det morsomt. Jeg føler allerede at dagene går altfor fort, snart er det jo vinter. Ganske rart egentlig, men har hatt en veldig bra periode i det siste så har nok mye med det å gjøre. Nå tenkte jeg bare rett og slett og oppsummere litt av det jeg har gjort i det siste, ikke at jeg kan huske alt fordi det skjer så mye forskjellig hele tiden!

Det var homecoming i forrige uke. Vi hadde dress-up days hver dag, og siden jeg hadde ganske lite klær å kle meg opp med, lånte jeg en del fra vertssøster til det. Så ganske ille ut hver dag, men det var bare morsomt. Det er litt annerledes homecoming her enn andre plasser, siden det ikke er noe dans vi skal pynte oss til eller noe sånt. Det de gjør her, er at de nominerte dronningene og kongene skal pynte seg med fine kjoler og dress osv, mens vi andre sitter i en sal og ser på kroningen. Det var ganske spesielt egentlig, men var utrolig morsomt å se. Etterpå var det bare masse bilder og slike ting, før vi alle dro til "Pizza Ranch".Her blir dronningen snart kåret

Guttenes kåring

Konge og Dronning this year!


Resten av uken er det bare forskjellige aktiviteter på skolen, blant annet spisekonkurranse og volleyballturnering, hvor alle elevene kan være med. Jeg var ikke med på noen av delene, men hadde det fint som tilskuer med noen andre venninner! Brooke og Kelsey, som jeg henger mest med, er heller ikke folkene som trives i spotlighten, så passer ganske fint sammen der.  


Spisekonkurranse

Courtney 1 og Courtney 2

Emily og Kelsey

Så er det selvfølgelig homecoming-kampene, både i volleyball og fotball. Jentene måtte nøye seg med tap, mens guttene sto på som bare det og dro seieren hjem. Det var en ganske kald opplevelse...altså, jeg synes det er morsomt å se på fotballkampene, selv om jeg ikke skjønner noe og det er pisskaldt og stå rett opp og ned å se på. I tillegg, denne gangen begynte det selvfølgelig å pøse ned også. Jeg sto med dammer i skoene, så ikke en eneste tørr flekk på genseren, og til og med kameraet mitt ble vått. Men jeg må si jeg synes det var utrolig komisk at dette pøsende regnet skulle komme, så jeg lo en hel masse av alt som skjedde. Folk blir tydeligvis også ganske gale når det regner her, så  et var en ganske morsom kveld. Etter kampen var det også en liten dans vi kunne gå til, men siden jeg var søkkvåt og bare ville inn og varme meg, endte vi opp til Kelsey og så film i stedet.

 

Nicole!

I helgen skjedde det litt av hvert også.. Lørdag trente jeg, løp en lang tur langs veien, og så enda flere gårder og litt amish people. Senere dro vi og så på min vertsfar og vertsbror synge i et svært kor. Jeg har funnet ut at kor ikke er så verst, det går faktisk an å høre på. Det beste med konserten derimot var når jeg skulle dra, siden jeg reiste meg opp og så Sara, en norsk utvekslingsstudent jeg kjenner. Sjansen for å møte på kjentfolk var minimal, men der var hun. Fikk snakket litt med henne, og ja, alltid godt å snakke norsk! Etterpå dro jeg og vertssøster til et bonfire ei venninne hadde satt i gang, og koste oss der resten av kvelden.Søndag dro vi til Fargo, North-Dakota, for å se på en annen vertsbror synge med sitt kor. Han går på college, så det var mye collegefolk der, og familiene deres selvfølgelig. Men det var interessant å se et college, og få et inntrykk av hvordan det er. Etter konserten dro vi og spiste på restaurant, og jeg må si jeg begynner virkelig å elske amerikansk mat, det er så godt. Etter det dro vi hjem og jeg bare slappa av/sov resten av kvelden.Mandagen var ganske chill, husker ikke hva jeg gjorde, men hadde hvert fall en unnskyldning for å ikke gå på volleyballtrening. Jeg skal nemlig være med på treningene framover, men får meg aldri til å starte, selv om jeg lovte volleyballtreneren og komme tilbake denne uka. Tirsdag etter skolen dro jeg til St. Cloud med min områderepresentant, John, Sebastian, og Karoline. Jeg fikk endelig kjøpt telefonen jeg skulle kjøpt for lenge siden, og de andre fikk gjort sitt. Det var utrolig godt å se Karoline igjen, merker virkelig hvor godt det er å henge med kjentfolk.

 
<3

Startet på volleyball igjen på onsdag, som var ganske kjedelig for å være ærlig. Men har lite lekser for tiden, så å bruke litt ekstra tid på trening kan ikke skade. Etter treningen rakk jeg så vidt å komme hjem før folk ville ha meg med ut å spise chinese. Vi dro til en naboby og spiste, for vi dro til Walmart. Det er nemlig et sted folk her drar til og gjør mye crazy shit. Skjønner det ikke helt for å være ærlig, men skal ikke klage. Har det faktisk ganske morsomt når vi "henger" på Walmart. Etter det dro vi til volleyballtrenerns hus og bare var der et øyeblikk før jeg dro hjem.

Har ikke skjedd noe mer spesielt. Akkurat nå pakker jeg til en weekend-tur. Vet ikke hvor vi skal, men forteller om det senere.

Innlegget ble litt for langt, skal prøve med flere og kortere innlegg fra nå av, når alt roer seg litt mer ned. 

 

2 kommentarer

maren

16.okt.2011 kl.15:05

høres ut som at du har hatt my å gjør ihvertfall, men det e jo bra da, så du ikke får hjemlengsel :) bra du trives så godt og! savne dæ <3

jenny

16.okt.2011 kl.20:20

åh, høres ut som du har det så bra! e så missunnelig, du får opplev så my! men æ e sykt gla for at du har det så bra :D savne dæ masse kjære <3

Skriv en ny kommentar

kristineeiusa

kristineeiusa

17, Trondheim

Hei! Jeg er Kristine og er utvekslingsstudent her i Minnesota,USA året 2011/2012.

Kategorier

Arkiv

hits