Life is good!Nå har jeg en veldig bra periode her i statene. Været er kjempefint, skolen er chill og folkene digger jeg bare mer og mer. Det har foregått en del i det siste, og skal prøve å ramse opp noe av det, men det er alltid vanskelig å huske alt. Vil også nevne at jeg beklager de altfor mange skrivefeilene jeg har, ting går litt fort for seg når man har dårlig tid!

Jeg henger fortsatt mye med Brooke, og er hos henne 1-2 ganger i uka. Da rir vi, enten ved stallen, eller en tur ut langs veien og bare nyter finværet. Hjelper også til en del med pliktene hennes, har blandt annet "bedded cows" i dag. Armene mine verker helt sykt, det er så hardt arbeid. Men trives sånn hos henne at det er verdt det.

Bilder fra ridetur:


Jeg har også begynt å henge litt mer med ei som heter Kelsey. Hun er helt rå, og er kjæresten til Jerod, en av mine bedre kompiser her. Jeg liker henne utrolig godt etter veldig kort tid. Jeg, hun og ei som heter Josie, dro til Alex, en litt større plass, for å finne sko til homecoming. Kelsey var nemlig en av de nominerte, og her er det sånn at det er bare de som er nominert som skal ha på kjole osv, så jeg og Josie skulle hjelpe med å finne det rette antrekket til den store dagen. Så vi dro på en liten roadtrip til Alex, og dro rett til en volleyballkamp etterpå. Jentene tapte ganske mye, men det var en bra kamp, så ingen sure miner.


Josie i sitt ess!


Meg og Kelsey!

Meg og Nicole

Kelsey, Garrett og meg!

På fredagen var det fotballkamp igjen, der gutta vant etter en ganske jevn avslutning. Det er helt sykt å se på disse fotballkampene for det ser bare helt forjævlig vondt ut. Noen ganger er jeg helt sikker på at de ligger der svimeslått, men de reiser seg alltid opp igjen og løper videre. Skjønner ikke helt vitsen med sporten, men det er tydelig at de elsker å spille. Vi dro ut på banen etter kampen, jeg og Kelsey hvertfall, og gratulerte gutta med seieren.. Etterpå dro vi til volleyballtrenern's hus der en del folk samlet seg rundt et lite bål i hagen. Vi var der ikke så veldig lenge før vi dro videre til Kelsey, sammen med Jerod, Dee, Becky og Garrett. Vi så film tror jeg, er ikke sikker ettersom at jeg presterte og sovne i sofaen mens alle kunne se meg.. way to go!


Meg og Dee på vei til fotballkampHelgen var topp den også. Jeg trente for meg selv på lørdag, før vi dro til et sted jeg ikke husker hva heter. Det var et sted hvor man kunne se utover på trær som skiftet farge nå som høsten har kommet. Litt skuffende var det at nesten ingen av trærne hadde begynt å skifte farge enda, men det var en koselig tur med vertsfamilien uansett. Når vi kom hjem måtte vi hjelpe til med kalvene på gården.. vet, wehey, her jobber vi på gården lørdag kveld.. men det var ikke så ille. Var faktisk ganske interessant, og utrolig gøy å få mate de minste med sånn liten flaske. Har alltid ville gjort noe sånt!


Dee,meg og Alex

Meg, Dee, Jody, Pat, Alex
Søndag dro jeg til Swanville, en by ikke så langt unna, for å møte min kjære Marie Ellingsen! Det var et eller annet slektstreff med familien hennes, men jeg og hun holdt oss litt for oss selv, ettersom at vi ikke hadde sett hverandre på 2 måneder og bare ville prate norsk uansett. Så vi hadde en utrolig fin dag sammen, vi var ute å gikk en lengre tur i finværet og pratet om hvordan ting går osv. Vi kjørte også en liten tur på firhjulingen deres, og jeg må si, jeg har ikke ledd så mye på lenge. Helt rått! Det var utrolig godt å se henne igjen, og vi planla et neste møte i november eller noe, der jeg skal ta turen ned til henne. Gleder meg allerede : D


Love you!

Det var alt for denne gang. Neste innlegg blir om Homecoming, just so you know!
Nå skal det soves her, så godnatt : )

 

4 kommentarer

maren

05.okt.2011 kl.11:28

nta, ser ut som du har det bra pusen :) gård e jo så koselig!

kan tenk mæ det va sykt å se marie igjen ja, glede mæ til dokker alle kjæm hjem æ, hihi <3 og ser fram til å få hør om homecoming!

astrid

06.okt.2011 kl.14:09

savne dæ! bra at du kose dæ, pus<3

oda

07.okt.2011 kl.21:56

så utrolig godt å hør at alt har ordna sæ! nyt det hvert sekund av livet i usa <3

glede mæ til du kommer hjem igjen å fortelle om alle inntrykkan og opplevelsan dine!

loveu <3

jenny

12.okt.2011 kl.13:03

e så gla for at du har det så bra, kjære <3 det fortjene du!

Skriv en ny kommentar

kristineeiusa

kristineeiusa

17, Trondheim

Hei! Jeg er Kristine og er utvekslingsstudent her i Minnesota,USA året 2011/2012.

Kategorier

Arkiv

hits