Min andre uke..Har vært dødsbra.. begynner å like plassen som ikke har noe veldig godt. Vet jeg er ikke akkurat den beste til å oppdatere, men det foregår så mye hele tiden, så har egentlig aldri tid. Håper folk skjønner det. Jeg husker ikke helt alt som skjedde i forrige uke, men here we go...

Jeg har vært en del til Brooke i det siste, og må vell si at hun er absolutt min beste venn her. Jeg er ganske hos henne, og jeg bare ELSKER familien hennes. De er så utrolig snille folk. Når jeg er til Brooke drar vi som regel til stallen, hvor vi henter hesten hennes, og rir på den.. må nok innrømme at jeg har blitt litt hestejente de siste dagene. En annen dag ridde jeg en annen hest, sammen med Brooke og Corri, hun som eier stallen, og er dødskul, digger henne, så ridde vi en tur langs veien og innover mot skogen osv. Det var sol, og t-shorte vær, bare helt utrolig avslappende. En mindre morsom ting når jeg er hos Brooke er at jeg må hjelpe henne med oppgavene hennes i stallen, som å mate og legge kuene. Men det går stort sett bra. Det er hardt arbeid, så skjønner hvor Brooke har fått musklene sine fra.


Er blitt veldig glad i Brooke allerede!

Vi har også kjørt en del 4-hjuling, men hysj, det er visst imot reglene sa vertsfar..

Dro også innover til St. Cloud en dag med Brooke og kjæresten hennes Evan, og spise middag på en finere restauratn. Vet at det høres sært ut å "henge" med et kjærestepar, men det er ikke rart i det  hele tatt. Vi tre trives godt sammen føler jeg.

Var også på volleyballkamp, der vi heiet fram laget vårt, som tapte. Har ikke et altfor bra lag her i Clarissa, men det er fortsatt gøy. Etter kampen dro jeg, Brooke og noen andre venner ut å spiste en matbit før vi dro hjem igjen. Husker ikke hvilken by vi kjørte til, men det er nemlig sånn at det ikke finnes en dritt her i byen min så må alltid dra til byene rundt hvis vi skal gjøre noe.


Meg, Garrett, som er awesome, og Brooke<3

Eller er det ikke så mye å si om uka, var i konsert på lørdag, siden vertsfar synger i kor. Vi var i en kirke i en annen by, husker ikke hva den het, men det var utrolig fint å høre på, bare nøyt det skikkelig. Det var i sammenheng med en innsamling for alle rammede i Haiti, så det var en veldig fin og stemningsfull konsert. Etter konserten dro vi til en bryllupsdans, hvor vi, meg og Dee, møtte noen andre jenter fra skolen, og vi dansa og kosa oss. Også et av mine kleinest øyeblikk når jeg danset med en annen gutt jeg ikke vet hvem er, med vertsfamilien stående å se på.. dødsFLAUT..

Utrolig stilig kirke også!


Meg og Dee!

Søndag var det stort sett lekser og slike kjedelige ting.. pluss en filmkveld med Dee, Taylor, kjæresten til Taylor som jeg ikke husker hva heter, Alex og vertsmor. Vi så bridesmaids, og jeg må si, det er lenge siden jeg har ledd så mye av en film! : )

Men nå er det lekser og øving til US government prøve.. wish me luck! I'm gonna need it. Så blir det oppdatering med uke 3 om ikke så lenge..

3 kommentarer

maren

29.sep.2011 kl.11:13

så artig ut, kristine :-) du kan bli med mæ til selbu på ridetur når du kjem hjem sjø, om du blir hekta, hihi!

ååh, bridesmaids har æ sett, den e dødsbraaaa!

lykke til på prøven pusen <3 savne dæ, og glede mæ til update fra uke 3

Ida

29.sep.2011 kl.22:58

Godt å høre at ting er bra! <3

jenny

04.okt.2011 kl.20:43

høres skikkelig arti ut! e så glad for at du har det bra no <3

Skriv en ny kommentar

kristineeiusa

kristineeiusa

17, Trondheim

Hei! Jeg er Kristine og er utvekslingsstudent her i Minnesota,USA året 2011/2012.

Kategorier

Arkiv

hits