Første uka

Ja, da var det på tide med en oppdatering på hva jeg har gjort i det siste.

Første skoledag gikk utrolig fint! Jeg var selvfølgelig nervøs, men ikke like mye som forrige gang, dette var tross alt min andre første skoledag.. Alle tok meg i mot veldig bra, og var svært hjelpsomme med alt. Var det noe jeg lurte på, var det ikke noe ekkelt å spørre, for de ville mer enn gjerne hjelpe. Selve skole var skole, kjedelig som alltid, men gikk helt greit. Jeg fikk spesielt god kontakt med ei som heter Brooke, vi er veldig like i personlighet, og hun er bare kjempemorsom å være med.

Vi dro på volleyballmatch på tirsdag tror jeg, er ikke helt sikker, dagene går allerede i surr for meg. Det var utrolig morsomt å se hvor mye styr de kan lage ut av noe så lite. Det var band, mye folk, og de solgte lodd og andre ting i kiosken. Laget fra skolen min, Eagle Valley, spilte mot Browerville, og etter en laang kamp, måtte de nøye seg med tap. Uansett, motstanderne kom fra skolen Karoline Johnsen går på, så møtte henne under kampen. Det var utrolig godt å prate norsk igjen, og bare ha noen der jeg kjente.

På onsdag ble jeg med Brooke hjem etter skolen. Der møtte jeg også kjæresten hennes, Evan, som tok oss med til hesten til Brooke. Det var veldig kaldt ute, så vi fikk ikke ridd så mye før vi måtte gi oss. Da var det tilbake til gården, hun bor også på gård, og hjelpe til med kuene der. Etter det bestemte vi oss for å kjøre litt firhjuling, før vi gikk inn i varmen. Det var utrolig gøy å kjøre rundt, vi kjørte i mellom åkrene, og flinke meg klarte også å kjøre rett inn i åkern! Sånn kan det gå  : )


Meg og Brooke!

Fredag var det fotballkamp, så var og så på den. Skjønner fortsatt ikke noen ting av hva som skjer, synes bare det er en utrolig voldelig og rar sport. Men det er sosialt med mye folk og bra stemning + at jeg fikk se igjen noen andre utvekslingsstudenter fra nabobyen, det laget de spilte mot. Tror vi har et ganske bra lag på skolen, ettersom at de vant 36-0 eller noe.. tipper det er et ganske bra resultat. Skulle gjerne vist litt fler bilder, men de er på tlf og gidder ikke fikle med det nå..

Lørdag dro vi til Itasca, en stor park hvor Mississippi River starter. Vi var der siden vi skulle i et møte med områdesrepresentanten og de andre utveklingsstudentene. Vi spiste mat og koste oss, før vi utforsket parken litt mer. Det var ikke veldig spesielt, lignet veldig på Norge egentlig.

I dag har jeg ikke gjort mye.. eller var i kirka, og det var ikke akkurat spennende. Det var meg, min vertssøster, Dee, og en bunch med gamle folk som satt i en liten kirke for oss selv. Men det var koselige folk, og det var glade for å endelig fått et nytt medlem. Tror ikke det er noe mer å si om det. Ellers har jeg bare gjort et tonn med lekser.. trodde det skulle bli et lett år på skolen, men har nok skiftet mening om det nå. Dette kommer IKKE til å bli et lett år! Men morsomt skal det bli forde, det er jeg helt sikker på ; )

Noen bilder fra parken:


Sebastian med oss norske jenter!


Hele gjengen!


Meg og Anna fra Tyskland


Jody, vertsmor, Pat, vertsfar, og Dee, vertssøster

Det var alt for denne gang, skal se å få fyrt opp noen flere bilder fra fotballkampen og volleyballkampen, men ikke i dag. Nå skal det soves, godnatt! : )

2 kommentarer

heidi

19.sep.2011 kl.10:57

sjer ut som du har det supert! :D <3

maren

19.sep.2011 kl.19:51

så meget bra ut :D:D like at du har posta to innlegg til forresten! eheh, trykka på med håp om ett, så va det to! ahh, lykkeee <3 du kan gjerne fortsett med det altså pusen

Skriv en ny kommentar

kristineeiusa

kristineeiusa

17, Trondheim

Hei! Jeg er Kristine og er utvekslingsstudent her i Minnesota,USA året 2011/2012.

Kategorier

Arkiv

hits