Oppsummering

Ja, som flere vet har det tatt sin tid før jeg har orket å lage denne bloggen. Derfor tenkte jeg å lage en liten oppsummeringsbit for å fortelle litt om alt som har foregått.. bare sånn i kort versjon. Jeg var også i New York, men den turen forteller jeg om litt senere, en dag jeg ikke har noe annet å skrive om.

Så, litt vanskelig å vite hvor jeg skal starte. Etter jeg var på camp i New York, dro jeg til Menahga, min framtidige by for 10 mnd. Det viste seg at dette var en ganske liten plass, der INGENTING skjer, og det føltes akkurat ut som om jeg var sendt tilbake til 50-tallet eller noe. I tillegg hadde jeg veldig problemer med "familien" min, som bestod av en mor og ei datter på 7 år, noe som gjorde situasjonen enda verre. Jeg visste ganske fort at dette ikke kom til å bli byen jeg skulle bo i de neste 10 mnd. Den første uken til familien, hadde jeg det ganske tøft, noe jeg tror mange vet, og jeg satt for det meste på rommet mitt og snakket med alle hjemme, som jeg savnet helt sykt mye. Jeg hadde ikke mye å snakke med vertsmor om, hun var ikke spesielt interessert i meg, så jeg lot det være.. men jeg tilbrakte en del tid sammen med min vertssøster, som var ganske vanskelig til tider, tror ikke jeg skal utrykke meg mer om det.. Uansett, dagene gikk og jeg startet på skolen, noe som gikk helt fint. Alle var veldig greie, og jeg fikk fort venner og være sammen med. Timene derimot, gikk tregere enn noen sinne, og noen ganger var jeg sikker på at jeg aldri kom til å klare meg gjennom denne skoledagen.

Men så fikk jeg nok, og jeg snakket med min områdesrepresentant, som har vært utrolig hjelpsom gjennom alt. Hun skjønte situasjonen min, og fant i en ny familie ganske fort. Det tok ikke mange dagene før jeg skulle flytte ut, jeg skulle egentlig flytte ut i dag, og komme direkte til familien min her i Clarissa, men planene endret seg så fort min gamle vertsmor skulle slå seg vrang og nektet meg i å dra når jeg skulle. Derfor fikk jeg plutselig beskjed om at jeg hadde 1 time å pakke på, før mannen til områdesrepresentanten min kom for å hente meg. Jeg er utrolig stolt over at jeg rakk det i tide, men jeg må si at så stresset som jeg var da, har jeg aldri vært før. Hvertfall, han kom og hentet meg, og vi dro til en kalt Bertha, der jeg skulle bo til de + to andre utvekslingsstudenter og en kid named Jonathan. Thessa fra Norge, og Sebastian fra Colombia var utrolig greie, og selvfølgelig var også min områdesrepresentant veldig velkommen og tok meg imot. Vi dro rett på en fotballkamp, og uansett om jeg ikke forstår reglene, var det utrolig greit å komme meg ut. De andre 8-9 utvekslingsstudentene fra Bertha var også på kampen, der en av dem var norsk, og det var utrolig godt og snakke med noen som forstår deg igjen. Hun heter Sara og vi fant ut at hun hadde vært på New York camp med Marte, så ikke rart hun trodde det var Marte som kom gående når jeg først møtte henne.

Neste dag, altså i går, skulle vi som bodde hos områdesrepresentanten min, hjelpe til å arrangere et bryllup. Vi dekorerte, laget mat, og gjorde alt som måtte gjøres før gjestene kom. Vi dro hjem og rakk akkurat å skifte, før vi dro tilbake til bryllupet. Det var en vakker seremoni, og siden jeg aldri har vært i et bryllup før, var det en ganske stor opplevelse for meg, selv om jeg ikke hadde anelse på hvem bruden egentlig var. Etter seremonien var det mat og kake, før dansen startet. Alle hadde det kjempemorsomt, og vi danset helt til kvelden var slutt.

I dag, altså søndag, har jeg vært med Thessa på hennes orienteringsmøte, før jeg dro hit, til min nye vertsfamilie. Jeg kan kanskje fortelle litt om dem også. De bor på en gård rett utenfor Clarissa, og har et ganske stort hus. Jeg bor med en mor og far, ei vertsøster som er like gammel, en eldre bror, og en yngre bror. Jeg har aldri hatt brødre før, så dette kan bli interessant. Forteller mer om alle i familien senere... Jeg skal da starte på en ny skole i morgen, og forhåpentligvis vil alt ordne seg der også, så skal vi se at dette kan bli begynnelsen på et minnerikt år!

Jeg vil forresten også takke Christina for å ha hjulpet meg med å komme i gang med denne bloggen, og for innlegget ditt, det var utrolig hyggelig. Er så glad i deg, og savner deg kjempemye! Så en stor takk for alt du har gjort.
Ellers håper jeg alt går bra hjemme. Dere skal vite at jeg tenker på dere, kanskje litt for mye, og savner dere helt sinnsykt!! Love you guys!

Btw, kommer bilder fra bryllupet, huset osv senere, nå skal jeg sove så.. og dere mest antageligvis våkne.. God natt!

 

 

2 kommentarer

maren mg

12.sep.2011 kl.14:16

det årne sæ no ska du se! så glad for at du endelig har fått bytta familie, va på tide. stolt over måten du takla det på. savne dæ <3

hege

13.sep.2011 kl.19:06

håpe du får det bra der du e no, kristine<3 tenke masse på dæ. savne dæ!

Skriv en ny kommentar

kristineeiusa

kristineeiusa

17, Trondheim

Hei! Jeg er Kristine og er utvekslingsstudent her i Minnesota,USA året 2011/2012.

Kategorier

Arkiv

hits